De nieuwe Smart-Site van Modehuis Bunnemeyer staat nu online


In overleg met UP-TO-DATE WebDesign staat de nieuwe Smart-Site van Modehuis Bunnemeyer uit Geleen nu online. Zo gaat Modehuis Bunnemeyer volop gebruik maken van de talloze nieuwe mogelijkheden die het internet anno 2019 te bieden heeft: YouTube, Facebook, Twitter, Pinterest, E-mailing, Google News, Gmail, Google Analytics, Blogger, ...

Wij gaan deze Smart-Site gebruiken om onze nieuwe collecties, nieuws en promoties met u te delen. Indien u vragen heeft kunt u ons hier contacteren

Niet alleen is de site volledig doorzoekbaar, maar kan hij ook bezocht worden met smartphones, tablets en alle hedendaagse en toekomstige toestellen zoals Smartwatches en Google Glass.

Wij wensen u een aangename kennismaking met Modehuis Bunnemeyer en wij houden u graag op de hoogte van onze nieuwe plannen. Vergeet u niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze updates.

Modehuis Bunnemeyer

Uw modehuis waar u prettig koopt én goed kan slagen. In het centrum van Geleen vindt u al negentig jaar Modehuis Bunnemeyer.

Contacteer ons

MODEHUIS BUNNEMEYER OP YOUTUBE

Bezoek onze winkel

In onze winkel kunt u gezellig winkelen. We bieden begeleiding op maat en geven het juiste advies, zodat u zelfzeker en met kledij op maat vertrekt.